top of page
Golfen op Curaçao
 
Golfen op dit eiland is een unieke belevenis. Er zijn vier golfbanen aanwezig welke binnen 20 minuten te bereiken zijn vanaf Jan Thiel.
2 banen wil ik niet onbenoemd laten :
 
De meest bekende baan is Blue Bay Curaçao vlakbij Willemstad, een 18 holes baan direct aan zee.Totale lengte is 6 km en hoogteverschillen, rotspartijen en zand bepalen het beeld. Bij de befaamde hole 5 dient u een stuk over zee te slaan. Tropische natuur langs de fairways en prachtige greens maakt het speciaal. (GVB vrij)

www.bluebay-curacao.com
The Old Quarry 18 holes Golf Course is wellicht de mooiste baan op Curaçao. Het is een Pete Dye Championship Course. Een baan die je eens in je leven absoluut gespeeld moet hebben. Unieke uitzichten op de Caribische zee gekoppeld aan een geweldige kwaliteit van de fairways maakt dit heel bijzonder voor zowel de beginnende of gevorderde golfer.En na een rondje golf is het heerlijk lunchen en borrelen in bar & restaurant Boca 19.Deze baan was Voted #1 'Best Caribbean Golf Course' by USA Today 2018 Readers' Choice! Op beide banen heeft u geen lidmaatschap benodigd en kunt u vrij spelen tegen betaling. Green fees en openingstijden kunt u vinden op de desbetreffende sites. Deze kunt u vinden op de onderstaande links;www.oldquarrygolfcuracao.com
Golf Old Quary
Golf Old Quary3
Golf Old Quary2
Golf BB2
Golf BB3
Golf BB
Luchtfoto van de golfbaan
Golf Club and Ball
Jan Thiel Beach-1
Bron:bluebay-Curaçao
Bron:bluebay-Curaçao
bottom of page